€ 0,00 Afrekenen
Bel: +31 (0) 519 228 228 ma. t/m vr. 8.30 - 17.00
Tip: Indoor assortiment
Met advies van onze specialisten

Vlaggen

Uitgelichte producten

Online vlaggen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Een vlag bedrukt met uw bedrijfslogo vergroot de herkenbaarheid van uw onderneming. Dokkumer Vlaggen Centrale levert vlaggen in elke gewenste kleur en in elk gewenst formaat. Vlaggen met eigen ontwerp voor aan een mast of aan een gevel, maar ook vlaggen in hoogformaat voor aan een banierhouder. Deze vlaggen laten uw logo, boodschap of huisstijl uitstekend zien.

Vlaggen uit voorraad

Daarnaast levert Dokkumer Vlaggen Centrale ook Nederlandse vlaggen, wereldvlaggen, bootvlaggen en provincievlaggen direct uit voorraad. Of gelegenheidsvlaggen en gemeentevlaggen op aanvraag voor feesten en activiteiten. En wat dacht u van tafelvlaggen? Deze kleine vlaggen doen het goed op beurzen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale maakt al meer dan 75 jaar de beste vlaggen van Europa. Koop daarom uw vlag online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Een vlag huren

Heeft u tijdelijk wereld vlaggen of provincie vlaggen nodig voor een beurs of event? Maak dan gebruik van onze huurvlaggen. Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.