• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlaggen

U wilt stralend opvallen? Kies dan voor de beachvlaggen van DVC. U kiest dan ook direct voor beachvlaggen met de allerbeste kwaliteit. Het sterke doek, de scherpe afbeeldingen, sprekende kleuren. Laat u inspireren, bestel uw beachvlag direct online of vraag onze medewerkers om advies op maat..

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Uitgelichte producten

Online beachvlaggen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Wilt u graag op trendy wijze opvallen? Kies dan voor de bedrukte beachvlaggen van de Dokkumer Vlaggen Centrale. De opvallende vormen en het royale oppervlak van de beachvlag zal niemand ontgaan. De beachvlaggen met eigen ontwerp zijn gemakkelijk mee te nemen naar een evenement of beurs. Absoluut geschikt voor drukbezochte congressen, benzinestations, winkelstraten of strandtenten.

Een beachvlag voor binnen of buiten

Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een breed assortiment beachvlaggen voor u samengesteld. De Splash, de Max en de XPX zijn exclusief verkrijgbaar bij DVC en uniek in de Benelux. De traditionele Eventflag heeft een hoge attentiewaarde. De Beachsign en de Sign Flag zorgen met een hoogte van maar liefst 400 cm voor extra zichtbaarheid van uw bedrijf. De Elegance is een stijlvolle beachvlag met een sierlijke vorm. De Decoflag en de DropFlag zijn lichtgewicht beachvlaggen van DVC en daarom zeer geschikt voor binnen activiteiten en beurzen. De beachvlag Mini is geschikt als tafelvlag. Bestel uw beachvlaggen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. De doeken zijn eenvoudig te verwisselen bij tijdelijke acties. Ook levert DVC handige en trendy accessoires en frames voor een solide bevestiging van uw beachvlag, binnen en buiten. En wat dacht u van de mini beachvlag voor op tafel? Deze kleine beachvlaggen met eigen ontwerp doen het goed in een stand of ontvangstruimte.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.