• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag BeachSign

Beachvlag BeachSign

Het beachvlag assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit tien verschillende beachvlaggen. Een daarvan is het type BeachSign. De BeachSign heeft een uitzonderlijke vorm voor extra attentiewaarde. Zeer geschikt voor beurzen, open dagen en evenementen. De BeachSign met eigen ontwerp heeft een maximaal bedrukbaar oppervlak voor uw huisstijl of actie. Dokkumer Vlaggen Centrale levert ook praktische accessoires voor uw BeachSign. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw BeachSign optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. De accessoires zijn eenvoudig te plaatsen. De sterke materialen van de BeachSign accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in Nederland. Stem uw BeachSign accessoires af op de grootte van uw BeachSign. Bestel de BeachSign met accessoires online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

BeachSign inclusief accessoires bestellen

Het type BeachSign heeft een opvallende vorm met een maximaal bedrukbaar oppervlak. Zeer geschikt voor beurzen, open dagen en evenementen.Koop de BeachSign met solide voeten en houders online via de webshop van Dokkumer Vlaggen Centrale. BeachSign met handige accessoires voor uw bedrijf

Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw BeachSign. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw BeachSign optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor binnen en buiten. De accessoires voor de BeachSign zijn eenvoudig te plaatsen. Het materiaal van de BeachSign accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in ons land. Stem uw BeachSign accessoires af op de grootte van uw BeachSign.Waarom een BeachSign accessoire kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?


- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek. 

- Alle beachvlaggen worden in Dokkum, Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw BeachSign zelf.

- Alle accessoires voor de BeachSign liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. 
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit BeachSign accessoires met de langste levensduur. Koop de BeachSign met accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.