• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag Decoflag

Beachvlag Decoflag

Het beachvlag assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit tien verschillende beachvlaggen. Een daarvan is het type Decoflag. De Decoflag is een echte blikvanger tijdens indoor evenementen. Zeer geschikt voor promotie in showrooms, tijdens congressen en op de beursvloer. Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Decoflag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Decoflag optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. Bestel de Decoflag met accessoires online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Decoflag inclusief accessoires bestellen

De Decoflag is zeer geschikt voor binnen. Ideaal voor promotie in showrooms, tijdens congressen en op de beursvloer. Dokkumer Vlaggen Centrale levert solide voeten en masten voor uw Decoflag of een handige draagtas.

Decoflag met handige accessoires voor uw bedrijf


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Decoflag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Decoflag optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor indoor evenementen, activiteiten en beurzen. Ook verkrijgbaar met een handige draagtas voor op locatie. Ook ideaal om uw Decoflag inclusief mast en voet in te bewaren.Waarom een Decoflag met accessoire kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek.

- Alle beachvlaggen worden in Dokkum, Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw Decoflag zelf.

- Alle accessoires voor de Decoflag liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. 

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit accessoires met de langste levensduur.Koop de Decoflag met accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.