• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag Dropflag

Beachvlag Dropflag

Het beachvlag assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit tien verschillende beachvlaggen. Een daarvan is de beachvlag Dropflag. Deze trendy Beachvlag genaamd Dropflag is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt als eyecatcher voor beurzen, open dagen en evenementen. Geschikt voor buiten t/m windkracht 4 maar ook ideaal voor binnen in lage ruimtes vanaf 2.30 m. De Dropflag heeft een aansprekende vorm voor het moderne publiek. Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Dropflag beachvlag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Dropflag optimaal in te zetten. De accessoires zijn eenvoudig te plaatsen. Bestel de Dropflag met accessoires online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Dropflag accessoires bestellen

Deze trendy Dropflag is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt als eyecatcher voor beurzen, open dagen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert ook solide voeten en houders voor uw Dropflag. Dropflag beachvlaggen voor uw bedrijf


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Dropflag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Dropflag optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. Voor binnen- en buitengebruik t/m windkracht 4. De accessoires voor de Dropflag zijn eenvoudig te plaatsen en licht van gewicht.

Waarom een Dropflag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?


- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek.

- Alle beachvlaggen worden in Dokkum, Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw Dropflag zelf.

- Alle accessoires voor de Dropflag liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. 

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit accessoires met de langste levensduur. Koop de Dropflag met accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.