• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag Event

Beachvlag Event

Het beachvlag assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit tien verschillende beachvlaggen. Een daarvan is het type Eventflag. Deze traditionele Eventflag is zeer geschikt om acties extra onder de aandacht te brengen. Ideaal voor beurzen, events en presentaties. De Eventflag is verkrijgbaar met handige accessoires. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Eventflag optimaal in te zetten. De accessoires zijn eenvoudig te plaatsen op de grond, voor binnen en buiten. De sterke materialen van de Eventflag accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in Nederland. Bestel de Eventflag met accessoires online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Eventflag inclusief accessoires bestellen

Het type Event heeft een opvallende vorm met een hoge attentiewaarde. Zeer geschikt voor beurzen, presentaties en evenementen. De Eventflag met eigen ontwerp is snel op te zetten en daarom ideaal voor drukbezochte winkelstraten of het strand. Bestel uw Eventflag online inclusief solide voeten en houders.

Eventflag met handige accessoires voor uw bedrijf


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Eventflag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Eventflag optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. De accessoires voor de Eventflag zijn eenvoudig te plaatsen. De sterke materialen van de Eventflag accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in ons land. Stem uw Eventflag accessoires af op de grootte van uw Eventflag.Waarom een Eventflag met accessoire kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?


- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek.

- Alle beachvlaggen worden in Dokkum, Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw Eventflag zelf. 

- Alle accessoires voor de Eventflag liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. 

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit Eventflag accessoires met de langste levensduur.Koop de Eventflag met accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.