• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag Max

Beachvlag Max

Het beachvlag assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit tien verschillende beachvlaggen. Een daarvan is het type Max. Deze bedrukte Beachvlag genaamd Max is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt voor beurzen, open dagen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Max beachvlag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Max optimaal in te zetten. De accessoires zijn eenvoudig te plaatsen. De sterke materialen van de Max accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in Nederland. Bestel de Max met accessoires online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Max inclusief accessoires bestellen

Deze bedrukte Beachvlag genaamd Max is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt voor beurzen, open dagen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert solide voeten en houders voor uw Max beachflag. Max met trendy accessoires voor uw bedrijf


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Max. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Max optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. De accessoires voor de Max zijn eenvoudig te plaatsen. Het materiaal van de Max accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in ons land. Stem uw Max accessoires af op de grootte van uw Max.Waarom een Max met accessoire kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?


- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek. 


- Alle beachvlaggen worden in Dokkum, Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw Max zelf.

- Alle accessoires voor de Max liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. 

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit accessoires met de langste levensduur. Koop de Max met handige accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.