• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag Splash

Beachvlag Splash

Het beachvlag assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit tien verschillende beachvlaggen. Een daarvan is het type Splash. Deze trendy Beachvlag genaamd Splash is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt als eyecatcher voor beurzen, open dagen en evenementen. De Splash heeft een aansprekende vorm voor het moderne publiek. Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Splash beachvlag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Splash optimaal in te zetten. De accessoires zijn eenvoudig te plaatsen. De sterke materialen van de Splash accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in Nederland. Bestel de Splash met accessoires online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Splash accessoires bestellen

Deze trendy Splash is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt als eyecatcher voor beurzen, open dagen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert solide voeten en houders voor uw Splash. Splash accessoires voor uw bedrijf


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Splash. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Splash optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. De accessoires voor de Splash zijn eenvoudig te plaatsen. Het materiaal van de Splash accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in ons land. Stem uw Splash accessoires af op de grootte van uw Splash.Waarom een accessoire voor de Splash kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?


- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek.

- Alle beachvlaggen worden in Dokkum, Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw Splash zelf.

- Alle accessoires voor de Splash liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. 

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit accessoires met de langste levensduur. Koop de Splash met accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.