• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag tafelvlag Mini

Beachvlag tafelvlag Mini

Dokkumer Vlaggen Centrale heeft ook een trendy beachflag in miniformaat in het assortiment. Zeer geschikt voor op tafel in ontvangstruimtes. Deze tafelvlag beachvlag met eigen logo zorgt voor zichtbaarheid en sfeer in kantoren. Door de druppel vorm heeft de tafelvlag beachvlag een moderne uitstraling en valt deze nog meer op. Bestel de beachflag mini in tafelmodel online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Beachflag tafelvlag bestellen

Deze trendy Beachflag voor op tafel is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt als eyecatcher voor indoor beurzen, open dagen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert een bijbehorende mast voor de beachflag mini. Beachvlag tafelmodel voor uw bedrijf


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw Beachflag mini. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw Beachflag optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor indoor evenementen, activiteiten en beurzen.Waarom een Beachflag mini kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?


- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek. 

- Alle accessoires voor de Beachflag mini liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad.

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit accessoires met de langste levensduur.Koop de Beachflag mini met accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.