• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlag XPX

Beachvlag XPX

Het beachvlag assortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit tien verschillende beachvlaggen. Een daarvan is het type XPX. De XPX is leverbaar in twee uitvoeringen: De XPX Square en de XPX Triangle. Deze trendy Beachvlag genaamd XPX is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt als eyecatcher voor beurzen, open dagen en evenementen. De XPX heeft een aansprekende vorm voor het moderne publiek. Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw XPX beachvlag. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw XPX optimaal in te zetten. De accessoires zijn eenvoudig te plaatsen. De sterke materialen van de XPX accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in Nederland. Bestel de XPX met accessoires online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

XPX accessoires bestellen

Deze trendy XPX is alleen verkrijgbaar bij de Dokkumer Vlaggen Centrale. Zeer geschikt als eyecatcher voor beurzen, open dagen en evenementen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert ook solide voeten en houders voor uw XPX. XPX beachvlaggen voor uw bedrijf


Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw XPX. Deze accessoires zijn handige hulpmiddelen om uw XPX beachvlag optimaal in te zetten. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. De accessoires voor de XPX zijn eenvoudig te plaatsen. Het materiaal van de XPX accessoires zijn geschikt voor de weersomstandigheden in ons land. Stem uw XPX accessoires af op de grootte van uw XPX.Waarom een XPX beachvlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?


- U bent gegarandeerd van de mooiste bedrukking op doek.

- Alle beachvlaggen worden in Dokkum, Nederland geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachflag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw beachvlag XPX zelf.

- Alle accessoires voor de XPX beachvlaggen liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. 

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit accessoires met de langste levensduur. Koop de XPX met accessoires eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.