• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Bedrijfsaankleding

In een sfeervol eetcafé de sfeer benadrukken. Of in een clean kantoor juist sfeer brengen. De Dokkumer Vlaggen Centrale levert vele communicatiemiddelen om uw bedrijf sfeervol aan te kleden. Communicatiemiddelen met uw eigen huisstijl, logo of ontwerp. Ontdek de vele mogelijkheden, laat u inspireren en bestel de aankleding voor uw bedrijf online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Of vraag onze medewerkers voor advies op maat.

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Uitgelichte producten

Online bedrijfsaankleding kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

De aankleding van een bedrijf wordt zorgvuldig samengesteld. De Dokkumer Vlaggen Centrale helpt u graag bij de vormgeving van uw kantoor of bedrijfsgevel. Ook voor de inrichting van uw winkel bent u bij ons op het juiste adres. Onze indoor specialisten geven interieur advies op maat. We leveren professionele producten voor de aankleding van uw interieur met of zonder bedrukking.

Bedrukt indoordoek met stijlvolle frames zorgen voor een sfeervolle aanvulling aan uw bedrijfsinterieur. Daarnaast brengt u ook direct uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht voor een gegarandeerd hogere naamsbekendheid. De mogelijkheden van onze producten voor uw inrichting zijn onbeperkt. Uw ontwerp wordt haarscherp op het indoor doek geprint. Met sfeervolle interieur verlichting zorgt u voor een hogere attentiewaarde. Laat uw acties of promoties extra opvallen in uw winkel en plaats ze op etalagedoek. En wat dacht u van interieur displays? Deze eyecatchers zijn eenvoudig te (ver)plaatsen. De meubels met eigen ontwerp zijn zeer functioneel voor binnen en buiten. Met de verplaatsbare presentatiewanden creëert u eenvoudig een scheidingswand op kantoor. Bestel de producten voor uw inrichting online via de webshop van de  Dokkumer Vlaggen Centrale.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.