• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beachvlaggen

Beachvlaggen

Door de moderne en speciale vorm zijn bedrukte beachvlaggen opvallende reclame items. Deze vlaggen zijn zeer geschikt voor toepassing bij tankstations, strandtenten, beurzen en evenementen. Beachvlaggen zijn er in verschillende uitvoeringen. De types Eventflag en Beachsign zijn solide beachvlaggen voor toepassing buiten. De producten zijn duurzaam en vallen goed op. De Splash en Max zijn moderne varianten die zeer geschikt zijn voor binnen gebruik. De beachvlag Elegance heeft een sierlijk uiterlijk en de Decoflag wordt vaak binnen toegepast. Kies het type beachvlag dat bij uw wensen past. Wilt u advies over het juiste product? Bel dan met onze beachvlag specialisten! Direct bestellen? Maak het ontwerp van uw beachvlag eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Beachvlaggen bestellen

Bent u op zoek naar opvallende beachvlaggen voor binnen of buiten? Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van beachvlaggen. De opdruk van uw logo of tekst is haarscherp. Bestel uw beachflag online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Verschillende types beachvlaggen  

Een bedrukte beachvlag is zeer geschikt voor drukbezochte locaties als beurzen, tankstations, evenementen en strandtenten. De moderne vorm van de beachvlag biedt veel ruimte voor uw logo of actie. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft voor iedere toepassing een bijpassende beachvlag.

- Een beachvlag eventflag wordt vaak toegepast op locaties waarbij een solide frame nodig is, bijvoorbeeld bij tankstations of strandtenten. De eventflags van Dokkumer Vlaggen Centrale worden gemaakt van het duurzame vlaggendoek LongLife. LongLife gaat gemiddeld 20% langer mee dan bestaande doeksoorten.

- De beachvlag beachsign onderscheidt zich van de andere beachvlaggen door de speciale druppelvorm. Door deze ronde vorm valt uw boodschap goed op en is de tekst altijd leesbaar.

- De beachvlag splash en beachvlag max zijn kwaliteits producten met een moderne uitstraling. De bijpassende voeten maken het geheel af.

- De beachvlag elegance onderscheidt zich door de sierlijke vorm van het doek en de decoflag worden vaak binnen toegepast ,wanneer een kleinere beachvlag gewenst is.

Alle beachvlaggen zijn eenvoudig te monteren en te plaatsen. Het doek is eenvoudig verwisselbaar bij tijdelijke acties. Deze vlaggen zijn geschikt voor flexibel gebruik. 

Waarom een bedrukte beachvlag kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle beachvlaggen worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw beachvlag al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren. U kiest de levertijd van uw beachvlag zelf.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit beachvlaggen met de langste levensduur.
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de beachvlaggen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.