• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Steigerdoeken

Steigerdoek

Steigerdoeken zijn geschikt om op een ludieke manier de aandacht te trekken. Door de grootte van de doeken valt uw boodschap altijd op. Een steigerdoek is een reclamedoek die ingezet wordt op bouw en zichtlocaties, bevestigd aan steigers, frames en bouwhekken. De doeken kunnen flexibel op verschillende locaties worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens evenementen en bouw projecten. Dokkumer Vlaggen Centrale maakt steigerdoeken in elk formaat. Steigerdoek maken met eigen opdruk? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een steigerdoek via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Steigerdoek bestellen


Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van steigerdoeken. De opdruk van uw logo of tekst is haarscherp. Bent u op zoek naar opvallende reclame banners met uw eigen ontwerp? Vraag dan een offerte aan voor een steiger doek direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.


Bouw doek 
voor uw bedrijf

Een steigerdoek, ook wel bouwdoek genoemd, is geschikt voor bouwlocaties en bij renovatie van bedrijfspanden. De doeken van groot formaat bieden een opvallend reclame oppervlak voor uw actie of bedrijfsnaam. Een steiger of bouwhek wordt daardoor een effectief reclamemedium. Met een steigerdoek trekt u al van afstand de aandacht van voorbijgangers. Dokkumer Vlaggen Centrale kan reclamedoeken in elke formaat voor u maken. Ook kunt u uw steigerdoek door ons professionele team laten plaatsen. De steigerdoeken vanDokkumer Vlaggen Centrale worden gemaakt van Mesh doek. Meshdoek heeft een gaatjes structuur en is daardoor wind doorlatend.


Waarom een steigerdoek bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit steigerdoeken.
- In Dokkum hebben wij onze eigen productie, u ontvangt een 100% NL product.
- Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een professioneel team om de steigerdoeken te plaatsen.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.