• Gratis persoonlijk advies: ma t/m vrij - 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Parasols

Parasols

Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle producten voor de aankleding van terrassen en (evenementen)terreinen. Een voorbeeld is deze parasol met of zonder eigen bedrukking. De parasols zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Zeer geschikt voor op het strand, in de tuin of de horeca. Eenvoudig en snel te plaatsen in een van de houders of in het zand. De parasols zijn verkrijgbaar in vele formaten, van klein tot groot, met en zonder volant, in 4 (vierkant) of 8 delen (rond). Vraag direct een offerte aan voor de parasol naar keuze via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Parasol bestellen


Dokkumer Vlaggen Centrale levert parasols met of zonder eigen bedrukking. Het assortiment bestaat uit strandparasols, tuinparasols, horecaparasols en effen parasols.Strandparasol voor uw bedrijf

Deze relatief kleine maar handzame parasol met eigen ontwerp is verkrijgbaar in de diameter 180 of 200 cm met volant.

Tuinparasol

Een ronde of vierkante parasol met eigen bedrukking. Zeer geer geschikt voor in de tuin van uw bedrijf. Verkrijgbaar in vele formaten, van klein tot groot, met en zonder volant.Horecaparasol voor uw bedrijf


De ronde of vierkante vorm van de horecaparasol springt meteen in het oog van bezoekers en klanten. Verkrijgbaar in uiteenlopende formaten, van klein tot groot, met en zonder volant.Waarom een parasol bestellen bij de ?

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit parasols met de langste levensduur.

- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
- De effen parasols liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij al binnen 3 werkdagen leveren. Vraag online een offerte aan voor de parasol via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Onze specialisten nemen binnen 8 kantooruren contact met u op voor een aanbod op maat. Zij helpen u graag via +31 (0)519 228 228, de chat of het contactformulier.