• Gratis persoonlijk advies: ma t/m vrij - 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Tafelvlaggen

Tafelvlaggen

Tafelvlaggen bedrukt met uw eigen logo zijn opvallende sfeermakers in ontvangstruimtes. Tafelvlaggen zijn in vele varianten leverbaar, waaronder een tafelvlag rechtformaat, tafelvlag hoogformaat en een tafelvlag beachflag. U kiest zelf het type tafelvlag dat bij uw huisstijl en imago past. U heeft keuze uit enkel- of dubbelzijdige bedrukking, diverse doeksoorten en bijbehorende standaards. Ook afwijkende vormen, formaten en materialen zijn mogelijk. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor uw tafelvlag met eigen bedrukking via het offerte formulier van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Tafelvlaggen bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren leverancier van kwaliteits tafelvlaggen. U heeft keuze uit diverse varianten, afhankelijk van uw wensen en budget. Bent u op zoek naar mooi bedrukte tafelvlaggen met uw eigen logo? Vraag dan online een offerte aan voor tafelvlaggen via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Tafelvlag rechtformaat, hoogformaat of beachvlag

Een tafelvlag is een sierlijke blikvanger voor op de balie, bureau of op tafel. U kiest zelf het type dat bij u past.

De tafelvlag rechtformaat is de meest toegepaste tafelvlag. Dokkumer Vlaggen Centrale levert naast dubbelzijdig bedrukte satijn vlaggetjes ook goedkope tafelvlaggen van enkelzijdig acetaat.

De tafelvlag hoogformaat heeft een wat luxere en zakelijke uitstraling. Het hoogformaat tafelvlaggetje kan gecombineerd worden met een banierhouder. Ook deze tafelvlag is enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken.

De tafelvlag beachvlag heeft een moderne en opvallende vorm. Deze tafelvlag wordt altijd dubbelzijdig geleverd.

Al onze tafelvlaggen zijn te combineren met een breed assortiment tafelstandaards. U heeft keuze uit materialen (o.a. hout, metaal) en voor enkele of meerdere tafelvlaggen.

Dokkumer Vlaggen Centrale heeft naast logo tafelvlaggen ook veel wereldvlaggen en provincievlaggen in tafelformaat op voorraad liggen.

Waarom tafelvlaggen bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit tafelvlaggen met de langste levensduur.
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
- U heeft bij ons een ruime keuze uit bijpassende standaards.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke tafelvlaggen? Kijk dan bij onze tafelvlaggen rechtformaat, hoogformaat, of beachvlag. Bijbehorende standaards bestelt u ook direct online bij Dokkumer Vlaggen Centrale.