• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Buitenreclame

Uw huisstijl op een gevelbanner of presentatiebord van de Dokkumer Vlaggen Centrale vertelt de buitenwereld in een oogopslag wie u bent en waar u voor staat. DVC zet uw logo, bedrijfsnaam of beeldmerk op het doek zoals u dat van een specialist mag verwachten. Kleurecht, scherp in detail, duurzaam en exact volgens uw huisstijlrichtlijnen. DVC vertaalt uw ideeën in een overtuigende presentatie, van veraf en van dichtbij.

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Online buitenreclame kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

De aankleding van een bedrijf wordt zorgvuldig samengesteld. De Dokkumer Vlaggen Centrale helpt u graag bij de vormgeving van uw organisatie of bedrijfsgevel. Wapperende vlaggen zijn bij uitstek geschikt om een merknaam onder de aandacht te brengen. Vooral met meerdere vlaggenmasten naast elkaar is het repeterend effect indrukwekkend. Plaats uw boodschap ook op reclamedoeken, presentatieborden of spandoeken voor een indrukwekkende presentatie. Uw merk onder de aandacht brengen op locatie? Kies dan voor een Signus design paviljoen, (auto)belettering of lantaarnpaalbanieren. In de zomer extra opvallen? Kijk ook eens bij onze strandstoelen, parasols of zon- en windschermen.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.