• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Banieren

Banier

Een baniervlag, banierhouder voor uw vlaggenmast, baniermasten, indoorbanier of gevelbanier. De Dokkumer Vlaggen Centrale heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat uw logo en boodschap opvalt. Het assortiment is zeer uitgebreid. De doeken worden allemaal gemaakt van de beste kwaliteit. Uw opdruk wordt zeer gedetailleerd geprint. Maak onderstaand uw keuze en stel uw favoriete product samen. Houders en baniermasten kunt u eenvoudig mee bestellen.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Banieren bestellen

Welke baniervlag, baniermast of losse houder u ook zoekt, DVC helpt u graag verder. Door meer dan 80 jaar ervaring zijn wij in staat om de mooiste opdruk te realiseren op zorgvuldig geselecteerd materiaal. Het assortiment bestaat uit baniervlaggen, banierhouders voor vlaggenmasten, baniermasten, indoorbanieren en gevelbanieren. Top producten die zorgen voor een prachtige bedrijfspresentatie.

Logo goed zichtbaar met banier

Banieren zijn zeer populair bij bedrijven. Het doek hangt mooi strak waardoor het logo altijd goed zichtbaar is. Uw boodschap valt direct in het oog van voorbijgangers en u zorgt ook nog eens voor een warm welkom van klanten. Baniermasten en vlaggen zijn ideaal voor bij uw bedrijfspand en met meerdere masten valt u ook nog eens extra op. De gevelbanieren maken het helemaal af. Laat uw huisstijl ook zien en kies voor de beste kwaliteit. De producten zijn snel leverbaar. Wilt u graag een banier kopen voor uw bedrijf? Bekijk dan alle mogelijkheden bovenaan deze pagina, kies uw favoriete product en stel deze eenvoudig online samen.

Waarom banieren bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft deskundig personeel en meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van banieren.
  • De banieren zijn zeer snel leverbaar. Door onze eigen fabriek in Dokkum.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.