• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Effen parasols

Effen Parasols

Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle producten voor de aankleding van terrassen en (evenementen) terreinen. Een voorbeeld is deze effen parasol zonder eigen bedrukking. De parasols zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Zeer geschikt voor op het strand, in de tuin of de horeca. Eenvoudig en snel te plaatsen in een handige parasolvoet of houder. Bestel de effen parasol direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Naast effen parasols levert DVC ook bedrukte parasols. Parasols koopt u eenvoudig online op dvc.nl!

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Effen parasol bestellen

Naast bedrukte parasols levert Dokkumer Vlaggen Centrale ook parasols zonder eigen bedrukking. Eenvoudig online te bestellen via de webshop. Het assortiment van bedrukte parasols bestaat uit horecaparasols, strandparasols en tuinparasols voor iedere gelegenheid.

Effen parasol zonder bedrukking

De effen parasols van de Dokkumer Vlaggen Centrale zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Verkrijgbaar in het rond of vierkant, van klein tot groot. Staat uw voorkeur niet op de website? Vraag dan een offerte aan bij de specialisten van DVC.Waarom een effen parasol bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit parasols met de langste levensduur
  • De effen parasols liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij al binnen 3 werkdagen leveren.
  • Parasolaccessoires voor uw effen parasol bestelt u eenvoudig mee
Koop uw effen parasol via de webshop van DVC. Bijbehorende voeten bestelt u eenvoudig mee. Uiteraard zijn de parasolaccessoires ook los te bestellen. Wilt u advies of een offerte? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, de chat of het contactformulier.