• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Gevelreclame

Gevelreclame

De Dokkumer Vlaggen Centrale gaat verder waar andere bedrijven stoppen. Naast vlaggen en accessoires leveren wij een totaalpakket voor gevelreclame. Ook wanneer het om uw visuele reclames gaat bent u bij ons op het juiste adres. De afgelopen jaren hebben we dan ook blijvend geïnvesteerd in de beste materialen om dit waar te maken. Gevelreclame zorgt ervoor dat u zichtbaar bent voor klanten en bezoekers. U heeft de keuze uit gevelbelettering, gevelverlichting, lichtbakken, gevelbanieren en frames met geveldoeken. Wij stemmen de producten en bedrukking graag af op uw wensen en huisstijl. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor gevelreclame via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Gevelreclame bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het leveren van gevelreclame. U heeft keuze uit verschillende signing- en doekproducten. Kies de reclame die bij uw gevel en uitstraling past! Vraag online een offerte aan via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Soorten gevelreclame

Gevelreclame wordt ingezet om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergrootten. Dokkumer Vlaggen Centrale levert signing producten zoals gevelbelettering en gevelverlichting. Met uw bedrijfsnaam aan de gevel laat u zien waar u gevestigd bent en trekt u de aandacht van voorbijgangers. Bovendien zorgt gevelbelettering voor een moderne uitstraling! Met gevelverlichting of een lichtbak valt uw logo nog meer op. Gevelbelettering is bedoeld voor langdurig gebruik.

Onze gevelbanieren daarentegen kunnen eenvoudig vervangen worden. De houders zijn van hoge kwaliteit en kunnen jarenlang mee. De doeken kunt u naar eigen wens wisselen. Gevelbanieren zijn te combineren met een gevelhouder haaks of een gevelhouder vlak. De combinatie van een gevel banier met een gevel houder zorgt ervoor dat het doek altijd strak hangt en uw boodschap onder alle weersomstandigheden leesbaar is.

Een flexframe is in ieder formaat leverbaar en wordt daarom vaak toegepast in combinatie met grote reclamedoeken voor aan de gevel. De bevestiging is solide en betrouwbaar. Een flexframe met doek valt al van afstand op.

Waarom gevelreclame bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit gevelreclame met de langste levensduur.
  • Keuze uit verschillende materialen en verlichting systemen. Wij stemmen het aanbod af op uw wensen.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk die aansluit bij uw huisstijl.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke gevelreclame? Kijk dan eens bij onze gevelbelettering, gevelverlichting, lichtbakken, gevelbanieren, flexframes.