• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Horecaparasol

Horecaparasol

Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle producten voor de aankleding van terrassen en (evenementen)terreinen. Een voorbeeld zijn de horecaparasols met eigen bedrukking. De parasols zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zeer geschikt voor restaurants, op het terras en bij horeca gelegenheden. Eenvoudig en snel te plaatsen in een bijpassende houder. De parasols zijn verkrijgbaar is vele formaten: van klein tot groot, vierkant of rond. Bestel uw horecaparasol met of zonder bedrukking direct online bij de Dokkumer Vlaggen Centrale.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Horecaparasol bestellen

Bent u op zoek naar een sterke parasol met uw eigen ontwerp voor in de horeca? Vraag dan een offerte aan voor de horecaparasol bij onze specialisten of bestel direct online in de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. De bedrukte horecaparasol zorgt voor een vrolijke en kleurrijke omgeving.

Horecaparasol voor uw bedrijf of event

De ronde of vierkante vorm van de horecaparasol springt meteen in het oog van bezoekers en klanten. Een sterke parasol en daardoor toe te passen in weer en wind. De bedrukte horecaparasol is te combineren met diverse voeten en parasolverlichting voor een sfeervol terras in de avond. Verkrijgbaar in vele formaten, van klein tot groot, met en zonder volant. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Waarom een horecaparasol bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit horecaparasols met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • De effen parasols liggen bij DVC op voorraad. Hierdoor kunnen wij al binnen 3 werkdagen leveren.
Koop uw horecaparasol via de webshop van DVC. Bijbehorende voeten bestelt u eenvoudig mee. Uiteraard zijn de parasolaccessoires ook los te bestellen. Wilt u advies of een offerte? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, de chat of het contactformulier.