• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Lantaarnpaalbanieren

Lantaarnpaalbanieren

Lantaarnpaalbanieren worden vaak ingezet tijdens stadsfeesten of evenementen. Voor citydressing, het sfeervol aankleden van steden, zijn bedrukte lantaarnpaal banieren zeer geschikt. Dokkumer Vlaggen Centrale levert twee systemen voor bevestiging aan lantaarnpalen. De Banner-Saver is een kwaliteitsproduct waarin een bedrukte reclamebanner de aandacht trekt. De reclame banier wordt stak tussen de uithouders gespannen waardoor tekst altijd leesbaar is. In de drieweg lantaarnhouder kunnen gevelstokken geplaatst worden. Deze houder is geschikt in combinatie met vlaggen. De lantaarnpaal banieren of vlaggen zijn eenvoudig verwisselbaar, waardoor de banner-saver en drieweg lantaarnhouder goed ingezet kunnen worden voor verschillende evenementen. Vraag online een offerte aan voor een lantaarnpaal banier via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Lantaarnpaalbanieren bestellen

Bent u op zoek naar aankleding van uw evenement of stadsfeest? Dan zijn onze lantaarnpaalbanieren een goede optie. De banieren vallen op doordat ze aan lantaarnpalen langs de weg zijn bevestigd. Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een lantaarnbanier via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Banner-Saver of Drieweg Lantaarnpaalhouder

Lantaarnpaalbanieren zijn geschikt voor evenementen, festivals en stadsfeesten. Door de presentatie langs de weg valt uw boodschap goed op. Bovendien dragen de banieren en vlaggen bij aan een feestelijke sfeer.

Een Banner-saver is in combinatie met een bedrukte banier een effectief promotiemiddel. De banner-saver zorgt ervoor dat het reclame doek strak hangt en de opdruk altijd leesbaar is. Banner-savers zijn geschikt voor speciale gelegenheden waar tijdelijk een opvallende boodschap gecommuniceerd moet worden, maar kunnen ook voor permanente presentatie toegepast worden.

Een drieweg lantaarnpaalhouder is een praktisch product om een stad of dorp aan te kleden met vlaggen en vlaggenstokken. U kunt bedrijfsvlaggen of evenementvlaggen in de houder plaatsen, maar ook stadsvlaggen of internationale vlaggen. De houder wordt daarnaast vaak ingezet voor de aankleding van winkelstraten en winkelterreinen

Waarom lantaarnpaal banieren kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Met een lantaarnpaal banier van Dokkumer Vlaggen Centrale bent u verzekerd van een solide en betrouwbare presentatie aan lantaarnpalen en masten.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een professioneel plaatsingsteam die de houders en reclamedoeken voor u kan monteren.
  • U kunt bij ons terecht voor de beste kwaliteit reclame doeken en vlaggen.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke lantaarnpaal banieren? Kijk dan bij onze Banner-saver en Drieweg lantaarnpaalhouder.

Black Friday

Black Friday