• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Paviljoen bedrukken

Online paviljoen bedrukken

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw event? Dokkumer Vlaggen Centrale levert luxe bedrukte design paviljoens. Door de bijzondere vorm valt een paviljoen enorm op. Het paviljoen, de Signus One, kan geheel naar wens worden bedrukt met uw eigen huisstijl. De paviljoens met logo zijn zeer geschikt voor presentaties op evenementen, open dagen, beurzen en op het strand. Met deze paviljoens presenteert u zich op moderne wijze, de paviljoens vallen al van afstand op. Laat u inspireren! Bestel de Signus ONE in de webshop of vraag onze medewerkers om deskundig advies via 0519 228 228. Bekijk de promo hier!

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Bedrukt paviljoen bestellen

Kies voor de opvallende vorm van dit bedrukte paviljoen. De Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van doek. De opdruk van uw logo is haarscherp. Bestel uw bedrukte party tent bij www.dvc.nl.

Opvallende verschijning

Het bedrukte paviljoen is met zijn opvallende verschijning een enorme aandachttrekker op uw beurs, evenement of feest. De bijzondere vorm biedt veel ruimte voor uw logo of actie. Het grootste paviljoen heeft een diameter van maar liefst 620cm en een hoogte van 330cm. U heeft maar liefst 36m² ruimte voor uw boodschap! De drie segmenten van de partytent kunnen afzonderlijk bedrukt en verwisseld worden. Zo bent u altijd flexibel.

Gemakkelijk opblaasbaar

De speciale opblaasbare vorm onderscheid zich van de meeste paviljoens. Hierdoor valt uw boodschap goed op en bent u goed zichtbaar op uw locatie. Met behulp van de elektrische pomp staat het paviljoen in slechts 10 minuten klaar om uw boodschap te laten zien.

Gebruikt u het paviljoen op een warme zomerdag? De Signus ONE is 36,8% koeler dan andere paviljoens. Het paviljoen is brandvertragend, en daarmee een veilig onderkomen voor uw gasten.

Waarom een bedrukt paviljoen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle bedrukte paviljoens worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen we een snelle levertijd garanderen.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit partytent met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.