• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Reclamedoeken

Online Reclamedoeken kopen

Reclamedoeken zijn geschikt om op een ludieke manier de aandacht te trekken. Door de grootte van de doeken valt uw boodschap altijd op. Reclamedoeken zijn er in verschillende uitvoeringen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert onder andere middencirkel doeken, voetbal doeken en steiger doeken. De doeken kunnen op verschillende locaties worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens evenementen, sportwedstrijden, en bouw projecten. Dokkumer Vlaggen Centrale maakt reclamedoeken in elk formaat. Reclamedoeken maken met eigen opdruk? Vraag eenvoudig online een offerte aan voor een reclamedoek via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Reclamedoeken bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van reclamedoeken. De opdruk van uw logo of tekst is haarscherp. Bent u op zoek naar opvallende reclame banners met uw eigen ontwerp? Vraag dan een offerte aan voor een middencirkeldoek, voetbaldoek of steiger doek direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale

Middencirkeldoek, voetbaldoek en steiger doek

Een reclamedoek is een product dat wordt toegepast om een actie of bedrijfsnaam op te laten vallen. Een middencirkeldoek wordt vaak ingezet om actiematig een boodschap onder de aandacht te brengen tijdens sportevenementen of belangrijke wedstrijden. Het is een effectief medium om sponsoren onder de aandacht te brengen.

Ook voetbaldoeken of supporters doeken trekken de aandacht tijdens sportwedstrijden. Deze doeken worden bijvoorbeeld ingezet door supportersverenigingen om hun club aan te moedigen.

Een steigerdoek, ook wel bouwdoek genoemd, is geschikt voor bouwlocaties en bij renovatie van bedrijfspanden. De doeken van groot formaat bieden een opvallend reclame oppervlak voor uw boodschap. Een steigerdoek trekt al van afstand de aandacht van voorbijgangers.

Dokkumer Vlaggen Centrale kan reclamedoeken in elke formaat voor u maken. Ook kunt u de doeken door ons professionele team laten plaatsen. 

Waarom reclamedoeken bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit reclamedoeken.
  • In Dokkum hebben wij onze eigen productie, u ontvangt een 100% NL product.
  • Snelle levertijd van onze producten. U kunt gebruik maken van onze spoedservice.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een professioneel team om de doeken te plaatsen.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke reclamedoeken? Kijk dan eens bij onze middencirkel doeken, voetbal doeken of steiger doeken

Black Friday

Black Friday