• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Strandparasol

Strandparasol

Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle producten voor de aankleding van evenementen op het strand of van uw strandpaviljoen. Een voorbeeld is deze strandparasol met eigen ontwerp, een echte eyecatcher. Eenvoudig en snel te plaatsen in een van de houders of in het zand. Deze parasol zorgt direct voor een vrolijke sfeer op het strand. Maak het ontwerp van uw strandparasol zelf of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Bestel uw strandparasol met eigen logo direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Heeft u vragen over meer promotiemateriaal voor op het strand? Neem contact op met onze specialisten: we maken graag een aanbod voor u op maat!

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Strandparasol bestellen

Bent u op zoek naar een opvallend communicatiemiddel voor op het strand met uw eigen ontwerp? Of kan uw strandpaviljoen wat kleur gebruiken? Bestel dan een strandparasol met uw eigen ontwerp in de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. De bedrukte strandparasol zorgt direct voor een vrolijke, kleurrijke omgeving.

Strandparasol voor uw organisatie

De ronde vorm van de strandparasol springt bij uw klanten meteen in het oog. Een sterke parasol en daardoor toe te passen in weer en wind. De bedrukte strandparasol is te combineren met diverse voeten of te plaatsen in het zand. Deze relatief kleine, maar handzame parasol is verkrijgbaar in verschillende formaten. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem voor advies op maat contact op met onze specialisten.

Waarom een bedrukte strandparasol kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit strandparasols met de langste levensduur
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding

Koop uw strandparasol via de webshop van DVC. Bijbehorende voeten bestelt u eenvoudig mee. Uiteraard zijn de parasolaccessoires ook los te bestellen. Wilt u advies of een offerte? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, de chat of het contactformulier.