• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Tuinparasol

Tuinparasol

Het parasolassortiment van de Dokkumer Vlaggen Centrale bestaat uit een brede, veelzijdige range aan formaten en vormen. Kies bijvoorbeeld voor een hoge, ronde tuinparasol met hoge attentiewaarde. Door het grote bedrukkingsoppervlak brengt u uw merk of actie op een stijlvolle manier onder de aandacht. De tuinparasols zijn zeer geschikt voor in de tuin of op het terras en leverbaar is verschillende formaten. Eenvoudig te plaatsen op locatie. Bestel uw effen of bedrukte tuinparasol direct online bij de Dokkumer Vlaggen Centrale.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Strandparasol bestellen

Bent u op zoek naar een opvallend communicatiemiddel voor op het strand met uw eigen ontwerp? Of kan uw strandpaviljoen wat kleur gebruiken? Bestel dan een strandparasol met uw eigen ontwerp in de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. De bedrukte strandparasol zorgt direct voor een vrolijke, kleurrijke omgeving.

Strandparasol voor uw organisatie

De ronde vorm van de strandparasol springt bij uw klanten meteen in het oog. Een sterke parasol en daardoor toe te passen in weer en wind. De bedrukte strandparasol is te combineren met diverse voeten of te plaatsen in het zand. Deze relatief kleine, maar handzame parasol is verkrijgbaar in verschillende formaten. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem voor advies op maat contact op met onze specialisten.

Waarom een bedrukte strandparasol kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit strandparasols met de langste levensduur
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding
Koop uw strandparasol via de webshop van DVC. Bijbehorende voeten bestelt u eenvoudig mee. Uiteraard zijn de parasolaccessoires ook los te bestellen. Wilt u advies of een offerte? Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)519 228 228, de chat of het contactformulier.