• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Wind- en zonneschermen

Wind- en zonneschermen

De Dokkumer Vlaggen Centrale heeft promotiemiddelen voor wind- en zonwering in de collectie opgenomen. Met deze producten zorgt u voor een sfeervolle aankleding van uw terras, evenement of tuin. Echte blikvangers voor extra exposure. Bekijk hier het volledige assortiment voor het promoten van uw bedrijf in de zomer. Alleen de beste schaduwdoeken en bananaschermen. Online te ontwerpen met uw eigen bedrukking, eenvoudig online te bestellen bij DVC.nl.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Wind- en zonneschermen bestellen

Op zoek naar een wind- of zonnescherm voor uw bedrijf? Kies voor de zomerse collectie van DVC. Zeer geschikt om uw boodschap extra onder de aandacht te brengen. Ook ideaal als eyecatchers om uw logo onder de aandacht te brengen.

Wind- en zonneschermen bedrukken

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van doek. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende doek. De frames zijn eenvoudig mee te bestellen. Onze vlaggen en doeken zijn ook geschikt voor versiering van evenementen zoals een strandfeest of een sportwedstrijd.

Waarom wind- en zonneschermen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Alle doeken worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw product al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
  • Accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen.

Koop de wind- en zonneschermen met eigen bedrukking online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228 of het contactformulier.