• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Bedrukte doeken voor uw evenement

Grote en kleine events in het zonnetje zetten: een specialiteit van DVC. Of het nu gaat om het creëren van een verpletterende indruk tijdens de première van de bioscoopfilm Michiel de Ruyter, tijdens de marathon van Amsterdam, de HISWA te water, de Gamma Racing Day of tijdens een van de vele andere events die jaarlijks in Nederland plaats vinden. De Dokkumer Vlaggen Centrale heeft alle producten in huis om van uw event een groot succes te maken. Laat u inspireren, bestel direct online of vraag onze medewerkers om advies op maat.

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Uitgelichte producten

Online producten voor uw event kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Dokkumer Vlaggen Centrale levert professionele producten om uw evenement aan te kleden. De reclamedoeken, podiumdoeken en vlaggen zijn zeer geschikt om uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht te brengen op het evenementen terrein. De vlaggenlijnen met eigen bedrukking zorgen voor een stijlvol geheel. Tijdens het evenement mogen spandoeken, dranghekdoeken en parasols niet ontbreken. En met de lantaarnpaalbanieren brengt u het evenement extra onder de aandacht in straten en wijken. Alle producten worden geleverd op zorgvuldig geselecteerde doeksoorten. De bedrukking is haarscherp. Bestel de producten voor evenementen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.