• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Dienst Plaatsingsteam

Plaatsingsdienst

Het is belangrijk dat de installatie van masten en frames goed en zorgvuldig gebeurt. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van masten en frames. De plaatsingsdienst plaatst frames en masten in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs op kantoor of in de woonwijk voor het installeren van frames en masten. Voor het plaatsen van masten op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Neem voor de meerprijs hiervoor contact met ons op. De standaard montage is altijd in overleg. U wordt vooraf geïnformeerd over de exacte planning. Bestel de plaatsingsdienst online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Neem voor maatwerk contact op met onze plaatsingsdienst specialisten.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Online de plaatsing regelen van uw masten en frames 

Dokkumer Vlaggen Centrale levert zorgvuldige installatie van vlaggenmasten, met 5 of 25 jaar garantie. Ook het plaatsen van frames kunnen we voor u verzorgen.  

Mastenplaatsing van uw vlaggenmasten en frames 

Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten en frames. Wij bieden u een professionele en snelle montage, dankzij jarenlange ervaring van ons plaatsingsteam. De plaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten en frames in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs op kantoor of in de woonwijk voor het installeren van vlaggenmasten en frames. Ook het plaatsen van masten en vlaggen op evenemententerreinen nemen wij graag voor u uit handen. 

Waarom plaatsing bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- U bent verzekerd van ervaren professionals die uw vlaggenmasten en frames zorgvuldig plaatsen.
- Bestel uw vlaggen, presentatiedoeken, frames en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.
- Plaats de vlaggenmast of het frame zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij u past.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over huurmasten van de Dokkumer Vlaggen Centrale voor tijdelijke evenementen? Kijk dan eens bij onze Classic huurmasten zonder banierhouder of Business huurmasten met banierhouder.