• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Dranghekdoeken

Dranghekdoeken

Dranghekdoeken zijn erg geschikt voor actiematige doeleinden. Door de grootte van het doek valt uw tekst en logo goed op. Dokkumer Vlaggen Centrale levert onder andere actie spandoeken, dranghekdoeken en bouwhek doeken. Dranghek banners zijn zeer geschikt voor evenementen, concerten en festivals. Dranghek doeken zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen op meerdere locaties worden ingezet. Dokkumer Vlaggen Centrale maakt een dranghek doek in elk formaat. Bestel uw dranghekdoek eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Dranghekdoeken bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van dranghek doeken. De opdruk van uw logo of tekst is haarscherp. Bent u op zoek naar opvallende doeken met uw eigen ontwerp? Bestel uw dranghekdoek dan direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Dranghek doek

Een dranghek doek, ook wel dranghek banner genoemd,  wordt vaak ingezet om actiematig een boodschap onder de aandacht te brengen. Met name tijdens evenementen, concerten en festivals. Een dranghek doek is eenvoudig op te hangen en trekt de aandacht van voorbijgangers. U maakt van dranghekken een meterslang reclame oppervlak.  Het is een mooie plek om de sponsoren van een evenement onder de aandacht te brengen. Dranghek doeken kunnen in elk gewenst formaat geprint en geleverd worden.

Waarom dranghek doeken bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit dranghek banners met de langste levensduur. Door de  duurzaamheid van het materiaal is het doek vele malen te gebruiken.
- In Dokkum hebben wij onze eigen productie, u ontvangt een 100% NL product.
-
Snelle levertijd van onze producten. U kunt gebruik maken van onze spoedservice.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke spandoeken? Kijk dan eens bij onze spandoeken, dranghek doeken of bouwhek doeken.