• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Podiumdoeken

Podiumdoeken

Bent u op zoek naar een bedrukt reclamedoek voor evenementen, concerten en theatervoorstellingen? Dan is een bedrukt podiumdoek of backdrop een geschikt product. Het podiumdoek zorgt voor sfeervolle aankleding van het podium en is tevens een mooie blikvanger. U heeft keuze uit meerdere doekkwaliteiten, waaronder het kwaliteitsdoek Poly-Glans. Dokkumer Vlaggen Centrale kan een podium doek in elk formaat voor u maken. Podiumdoeken maken met eigen opdruk? Vraag online een offerte aan voor een podium doek via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Podium doek bestellen

Bent u op zoek naar een opvallend podium doek met uw eigen ontwerp? Vraag dan online een offerte aan voor het podium doek via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd de beste achtergrond doeken met de mooiste bedrukking. 

Podiumdoeken voor uw evenement of concert

Een podiumdoek, ook wel backdrop of theaterdoek genoemd, is een populair product om een podium ruimte aan te kleden en opvallend een boodschap te communiceren. Het is voor evenementen, festivals, concerten en theatervoorstellingen een perfect middel om de naam van sponsoren goed in beeld te brengen.

Podiumdoeken zijn praktisch i.v.m. de akoestiek en de sfeer. Daarnaast zijn podiumdoeken een gewild reclamemedium om bij een groot publiek onder de aandacht te komen. Een opvallende advertentieruimte voor sponsoren!

Podiumdoeken zijn geschikt voor speciale gelegenheden waar tijdelijk een opvallende boodschap gecommuniceerd moet worden. De doeken kunnen in elk gewenst formaat geprint en geleverd worden. Ook levert Dokkumer Vlaggen Centrale solide flexframes om de podiumdoeken aan te bevestigen. Ons ervaren plaatsingsteam kan het doek en frame professioneel monteren. 

Materiaal van het podium doek

U heeft keuze uit meerdere doekmaterialen, waaronder Poly-Glans. Poly-Glans is een soepel gebreid polyester vlaggendoek met een glanzende uitstraling. Bedrukking op Poly-Glans levert heldere kleuren en een duidelijke boodschap op. Voordeel van dit kwaliteitsdoek is dat het niet te zwaar is zodat het goed vervoerd en uitgerold kan worden, vooral wanneer een podiumdoek op wisselende locaties wordt ingezet. En heel belangrijk: dit podium doek is brandvertragend

Waarom bedrukte podium doeken kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle podium doeken worden in Dokkum geproduceerd. In overleg is snelle levering mogelijk
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit podium doeken met de mooiste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.
- Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een professioneel plaatsingsteam die het doek deskundig voor u kan monteren.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.