• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Spandoeken

Spandoek

Een spandoek is geschikt voor actiematige doeleinden. Door de grootte van het spandoek valt uw tekst en logo goed op. Spandoeken zijn er in verschillende uitvoeringen. Dokkumer Vlaggen Centrale levert onder andere actie spandoeken, dranghek spandoeken en bouwhek spandoeken. Een spandoek is eenvoudig te bevestigen en kan op meerdere locaties worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens evenementen, sportwedstrijden, retail acties en bouw projecten. Dokkumer Vlaggen Centrale maakt een spandoek in elk formaat. Wij bieden ook een aantal standaard formaat spandoeken aan. Een spandoek maken met eigen opdruk? Ontwerp en bestel uw spandoek eenvoudig online of laat het uitbesteden aan onze dtp specialisten.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Spandoek bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het bedrukken van een spandoek. De opdruk van uw logo of tekst is haarscherp. Bent u op zoek naar een opvallend spandoek met uw eigen ontwerp? Bestel dan dit spandoek direct online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Een spandoek wordt vaak ingezet om actiematig een boodschap onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld tijdens een winkel actie of een evenement. Een spandoek is eenvoudig op te hangen en daardoor flexibel in te zetten op meerdere locaties.

U kunt voor ieder formaat spandoek bij Dokkumer Vlaggen Centrale terecht. Zo stemt u het spandoek af op uw eigen wensen en het doel waarvoor u het spandoek inzet. Door het grootte reclame oppervlak trekt u gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers.

Waarom spandoeken bestellen bij Dokkumer Vlaggen Centrale?

- U bent verzekerd van de beste kwaliteit spandoeken met de langste levensduur. Door de duurzaamheid van het materiaal van het spandoek is het doek vele malen te gebruiken.
- In Dokkum hebben wij onze eigen productie, u ontvangt een 100% NL product. 
- Snelle levertijd van onze producten. U kunt gebruik maken van onze spoedservice.

Neem voor vragen of advies contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over onze specifieke spandoeken? Kijk dan eens bij onze spandoeken, dranghek doeken of bouwhek doeken.