• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Strand

Strand

Dokkumer Vlaggen Centrale heeft promotiemiddelen voor strandevenementen in de standaard collectie opgenomen. Met deze producten zorgt u voor een sfeervol strandevenement. Ook is het ideaal om uw boodschap extra onder de aandacht te brengen. Echte blikvangers voor extra exposure. Bekijk hier het volledige assortiment voor evenementen op het strand met een standaard ontwerp. Eenvoudig online te bestellen bij DVC.nl.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Sfeervolle aankleding voor evenementen op het strand

Deze doekproducten voor activiteiten op het strand zorgen voor een sfeervolle aankleding. Zeer geschikt om uw boodschap extra onder de aandacht te brengen. Ook ideaal als eyecatchers voor binnen en buiten. 

Strand vlaggen, stoelen en doeken bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale is al jaren specialist in het maken van vlaggen en doeken. Voor diverse gelegenheden en acties leveren wij een bijpassende vlag of doek. Onze vlaggen en doeken zijn geschikt voor versiering van evenementen zoals een strandfeest of een sportwedstrijd. 

Waarom producten voor strand evenementen kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale? 

- Alle doeken worden in Dokkum geproduceerd of liggen op voorraad in Dokkum. Hierdoor kunnen wij uw product al binnen 72 en zelfs 24 uur leveren.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit met de langste levensduur. 
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding. 

Koop de producten voor strand evenementen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via +31 (0)519 228 228 of het contactformulier.