• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Mastenplaatsingteam

Het is belangrijk dat de installatie van de vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. De Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland en België. Voor het plaatsen van masten op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Neem voor de meerprijs hiervoor contact met ons op. Eenvoudig online mee te bestellen via de webshop van DVC. De standaard montage is altijd in overleg. U wordt vooraf geïnformeerd over de exacte planning.

Laat uw mast plaatsen door onze professionals!

Geeft u de voorkeur aan plaatsing door onze professionals? Dan kunt u dit direct doorgeven tijdens het online bestellen van uw vlaggenmast. Zeer eenvoudig en snel. Ga naar de vlaggenmast pagina en bestel direct uw vlaggenmast met plaatsing door DVC.

Mastenplaatsing team dvc          Mastenplaatsing team kantelanker

Wilt u de vlaggenmast zelf plaatsen? U krijgt bij de masten een heldere handleiding met de plaatsingsprocedure. Ook zijn deze plaatsingshandleidingen online beschikbaar.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van het plaatsen van vlaggenmasten? Neem contact op met onze vlaggenmast plaatsings specialisten via +31(0)519 228 228, de chat of het contactformulier. Wij helpen u graag!