• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Balies

Balies

Dokkumer Vlaggen Centrale levert opvallende balies en counters voor beurzen en presentaties. De balies zijn eenvoudig te (ver)plaatsen. Gemaakt van kwalitatieve materialen in combinatie met een haarscherpe opdruk van uw ontwerp. De balies zijn gebruiksvriendelijk en hebben een levenslange garantie. Deze balie met eigen ontwerp wordt van binnen uit aangelicht voor extra exposure. Vraag online een offerte aan voor uw Pop-up balie met eigen bedrukking via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Onze specialisten nemen binnen 8 kantooruren contact met u op.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Een balie met eigen ontwerp bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert opvallende balies en counters voor beurzen en presentaties.

Balie voor uw bedrijf

De balies zijn eenvoudig te (ver)plaatsen. Gemaakt van kwalitatieve materialen in combinatie met een haarscherpe opdruk van uw ontwerp. De balies zijn gebruiksvriendelijk en hebben een levenslange garantie. Deze balie met eigen ontwerp wordt van binnen uit aangelicht voor extra exposure. 

Waarom een balie met eigen ontwerp kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past. U maakt het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit balies.
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de Pop-up balies online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Bent u op zoek naar informatie over een presentatie of beurswand? Kijk dan eens bij de bijbehorende wanden met eigen ontwerp voor beurzen en evenementen.