• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beurs en presentatiewanden

Beurs en presentatiewanden

De Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle presentatiewanden voor uw beurs of evenement. De presentatiewanden zorgen ervoor dat uw boodschap onder de aandacht wordt gebracht bij bezoekers. Ook geschikt voor de aankleding van een kantoor of winkel. De presentatiewanden genereren extra aandacht voor uw product of dienst. Het kwalitatieve systeem van de presentatiewand is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren. Het doek is eenvoudig te vervangen voor tijdelijke acties. Bestel uw presentatiewand online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Presentatiewand met eigen ontwerp bestellen

De Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle presentatiewanden voor uw beurs of evenement. Het ontwerp van de presentatiewanden levert u gemakkelijk zelf aan, of laat u uitbesteden aan onze DTP specialisten.

Presentatiewanden voor uw bedrijf

De presentatiewanden, ook wel beurswanden genoemd, zorgen ervoor dat uw boodschap onder de aandacht wordt gebracht bij bezoekers. Ook geschikt voor de aankleding van een kantoor of winkel. De presentatiewanden genereren extra aandacht voor uw product of dienst. Het kwalitatieve systeem van de presentatiewand is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren. Het doek is eenvoudig te vervangen voor tijdelijke acties.

Waarom bedrukte presentatiewanden kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past. U maakt het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit presentatie en beurswanden.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding. Koop de Presentatiewand online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Op zoek naar informatie over balies of counters? Kijk dan eens bij de bijbehorende balies met eigen ontwerp van de Dokkumer Vlaggen Centrale.