• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Beursverlichting

Beursverlichting

Dokkumer Vlaggen Centrale levert verlichting voor bedrukte doeken en frames. De verlichting zorgt voor extra sfeer in uw beursstand, kantoor of bedrijfspand. Ook zeer geschikt voor winkels en de retail. De verlichting zorgt voor een professionele presentatie. De frames zijn solide en duurzaam. Uw ontwerp en bedrijfsnaam is met deze duurzame verlichting extra goed zichtbaar. Bestel uw verlichting voor frames, doeken of hanglampen online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Verlichting bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert verlichting voor doeken en frames. Altijd de beste inrichting voor uw bedrijf met de mooiste verlichting. Verlichting voor uw frames De verlichting zorgt voor extra sfeer in uw beursstand, kantoor of bedrijfspand. Ook zeer geschikt voor winkels en de retail. De verlichting zorgt voor een professionele presentatie. De frames zijn solide en duurzaam.

Waarom verlichting voor uw frames en bedrukte doeken kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit verlichting voor een professionele uitstraling.
  • De verlichting ligt bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij veelal binnen drie werkdagen leveren. Koop de verlichting online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier. Op zoek naar informatie over interieurdoeken? Kijk dan eens bij de interieurdoeken van deDokkumer Vlaggen Centrale.

Black Friday

Black Friday