• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Meubels bedrukken

Presentatiemeubels

Dokkumer Vlaggen Centrale levert opvallende presentatiemeubels voor binnen en buiten met eigen bedrukking. Een echte eyecatcher voor uw interieur. De presentatie meubels zijn ook geschikt voor een beursstand, restaurant, evenement of winkel. De materialen van de meubels zijn zeer stevig en kunnen tegen een stootje. Elke bedrukking is mogelijk. Tip: plaats uw bedrijfsnaam op deze presentatiemeubels voor extra naamsbekendheid. Vraag online een offerte aan voor de presentatiemeubels via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Binnen 8 kantooruren nemen onze specialisten contact met u op.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Presentatiemeubel met eigen ontwerp bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert opvallende presentatiemeubels voor binnen en buiten met eigen bedrukking. Een echte eyecatcher voor uw interieur. 

Presentatiemeubels voor uw interieur

De presentatie meubels zijn geschikt voor een beursstand, restaurant, evenement of winkel. De materialen van de meubels zijn zeer stevig en kunnen tegen een stootje. Elke bedrukking is mogelijk. Tip: plaats uw bedrijfsnaam op deze presentatiemeubels voor extra naamsbekendheid. 

Waarom een presentatiemeubel met eigen ontwerp kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past. U maakt het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit presentatiemeubelen.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop een presentatiemeubel online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Bent u op zoek naar informatie over een presentatiedisplay? Kijk dan eens bij de bijbehorende displays met eigen ontwerp voor uw interieur of beurzen en evenementen.

Black Friday

Black Friday