• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Presentatiedisplays

Displays

Dokkumer Vlaggen Centrale levert solide presentatie diplays met uw eigen ontwerp. Deze presentatiedisplays zijn zeer geschikt om een actie onder de aandacht te brengen op een beurs of indoor evenement. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en mee te nemen in een handige draagtas. Ook ideaal om uw organisatie extra zichtbaar te maken in winkels en bedrijfspanden. Bestel uw presentatiedisplay online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale of vraag een offerte aan.

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Display met eigen ontwerp bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert solide presentatie diplays met uw eigen ontwerp. 

Presentatiedisplay voor uw bedrijf

Deze presentatiedisplays zijn zeer geschikt om een actie onder de aandacht te brengen op een beurs of indoor evenement. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en mee te nemen in een handige draagtas. Ook ideaal om uw organisatie extra zichtbaar te maken in winkels en bedrijfspanden. 

Waarom een Presentatiedisplay kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past. U maakt het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit displays en frames voor uw presentatie.
  • Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de presentatiedisplay online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Bent u op zoek naar informatie over een presentatie of beurswand? Kijk dan eens bij de bijbehorende wanden met eigen ontwerp voor beurzen en evenementen.

Black Friday

Black Friday