• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Presentatiedoeken

Presentatiedoeken

Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle doeken voor het interieur van uw bedrijf of winkel. Met deze interieurdoeken zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam of actie extra onder de aandacht wordt gebracht. De ophangsystemen zijn solide en zorgen voor een professionele presentatie. De doeken met eigen bedrukking zijn eenvoudig te vervangen voor tijdelijke acties. Bestel uw interieurdoek online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale of vraag een offerte aan. Onze specialisten nemen binnen 8 kantooruren contact met u op.

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Presentatiedoeken met eigen ontwerp bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert sfeervolle doeken voor het interieur van uw bedrijf of winkel. 

Interieurdoeken voor uw bedrijf

Met deze interieurdoeken zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam of actie extra onder de aandacht wordt gebracht. De ophangsystemen zijn solide en zorgen voor een professionele presentatie. De doeken met eigen bedrukking zijn eenvoudig te vervangen voor tijdelijke acties. 

Waarom interieurdoeken kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle interieur doeken worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw interieurdoek zeer snel leveren.
-Dokkumer Vlaggen Centrale heeft altijd een aanlevermethode die bij u past. U maakt het ontwerp zelf of laat het uitbesteden aan onze DTP specialisten.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit interieurdoeken met bijpassend ophangsysteem.
- Dokkumer Vlaggen Centrale zorgt voor de beste kleurendruk en een haarscherpe afbeelding.

Koop de doeken voor uw interieur met eigen ontwerp online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over wandframes? Kijk dan eens bij de frames voor bevestiging aan de wand van de Dokkumer Vlaggen Centrale.