• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Levertijd

De Dokkumer Vlaggen Centrale levert producten direct uit voorraad of met eigen ontwerp.

Topkwaliteit op Topsnelheid

Heeft u last minute doeken nodig voor een event, actie of beurspresentatie? Maak dan gebruik van onze spoedlevering. Dokkumer Vlaggen Centrale biedt zelfs 24-uurs levering aan!

Voorwaarde voor 24-uurs levering is dat u voor 10.00 uur s’ochtends bestelt. Het product wordt dan dezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag voor 12.00 uur afgeleverd. Dit geldt voor alle doekproducten die wij zelf in Dokkum produceren.

Eigen keuze

Bij ons kiest u zelf de levertijd van uw product. Heeft de levering geen haast? Dan profiteert u van een lagere prijs!

Tijdens het samenstellen van uw bestelling worden de prijzen bij de diverse levertijden weergegeven. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons webteam via de chat of via 0519 228 228.

Meer informatie over onze levertijden

De Dokkumer Vlaggen Centrale levert producten direct uit voorraad of met eigen ontwerp. Daarvoor gelden verschillende levertijden.

Productietijd van producten met een eigen ontwerp

Alle producten met eigen ontwerp worden in Dokkum geproduceerd. Hierdoor kunnen wij uw reclamemiddelen al binnen 72 en zelfs 24 uur produceren en leveren. U kiest zelf de levertijd en bijbehorende prijs van uw product.

Levertijden van producten uit de collectie

Alle collectie producten, vlaggenstokken en accessoires liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. We zorgen er zo voor dat deze producten binnen drie werkdagen bij u worden afgeleverd. De vlaggenmasten zijn ook voorradig in Dokkum. De vlaggenmasten worden binnen vijf werkdagen bezorgd op het aangegeven adres.

Als u door de week voor 10.00 uur 's ochtends uw bestelling plaatst, rekenen wij deze dag als eerste werkdag. Bijvoorbeeld: Als u het product met een levertijd van 5 werkdagen op maandag om 9.00 bestelt dan gaat de bestelling nog dezelfde week op vrijdag met de post mee.

Black Friday

Black Friday