• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Retourneren

Heeft u de bestelling ontvangen en bent u toch niet tevreden over uw product? Is er iets misgegaan tijdens het productieproces of is de bestelling beschadigd tijdens de verzending? Dat vinden wij erg vervelend. We gaan graag samen met u op zoek naar een passende oplossing.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen binnen 8 kantooruren contact met u op.

Contactgegevens

Bericht

* Verplichte velden

Voorwaarden retourneren

Retourneren van producten, besteld via deze website, is mogelijk binnen 10 werkdagen na de verzenddatum. Retourneren is toegestaan als de producten in nieuwstaat verkeren. Voor masten, stokken en houders brengen wij opnieuw verzendkosten in rekening.

Producten met een eigen ontwerp zijn speciaal voor u samengesteld, even als producten met een productietijd. Helaas is het niet mogelijk om deze producten te ruilen of retourneren. Het is belangrijk om de preview van het ontwerp dan ook goed te controleren. Is er iets misgegaan tijdens het productieproces? Of is de bestelling beschadigd tijdens de verzending? Neem binnen 10 werkdagen contact met ons op via bovenstaand contactformulier. Wij nemen binnen 8 kantooruren contact met u op voor een passende oplossing.

Black Friday

Black Friday