• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice
Kleurrijke regenboogbanieren voor advocatenkantoor Baker McKenzie

Van 28 juli t/m 5 augustus vond de Pride Amsterdam 2017 plaats in onze hoofdstad. Het internationale advocatenkantoor Baker McKenzie liet dat dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan! Vlak voor de start van de Pride-week hult het kantoor aan de Zuidas zich in regenboogkleuren. Meterslange gevelbanieren zorgen voor een indrukwekkend geheel op de vier zijden van het grote pand.

Lees meer over: Kleurrijke regenboogbanieren voor advocatenkantoor Baker McKenzie

Alle nieuwsberichten

 • De Flagbag – een tas met een missie

  Een bijzonder nieuw product is de Flagbag. Niet alleen een prachtig product, maar ook een tas met dieper liggende boodschap. Vanuit het concept en de filosofie “Let’s Zip Together” is met partner Flagbags (de initiator) een tas ontwikkeld waarmee je een statement maakt. Kies twee vlaggen, rits deze aan elkaar en je hebt een eigen unieke Flagbag! 

  Lees meer over: De Flagbag – een tas met een missie
 • Wapperende bootvlaggen bij Sail4Parkinson

  Op 2 juni organiseerde Punt voor Parkinson de zeiltocht Sail4Parkinson om fondsen te werven voor onderzoek naar nieuwe behandelingen voor de ziekte van Parkinson. De zeiltocht werd georganiseerd door Stichting Vrienden van Punt voor Parkinson, waarbij 11 boten en meer dan 100 deelnemers aanwezig waren. De wapperende bootvlaggen op de lemsteraken zijn door DVC geleverd en zorgden voor herkenbaarheid op het water tijdens deze 2e editie van de Sail4Parkinson!

  Lees meer over: Wapperende bootvlaggen bij Sail4Parkinson
 • DVC vlaggenactie Admiraliteitsdagen van start

  Op de plek waar de Admiraliteitsdagen over precies zes weken losbarst is donderdagmiddag 27 juli het startsein gegeven voor de vlaggenactie van de organisatie. Voorzitter Jan-Michiel van der Gang van de Admiraliteitsdagen heeft de eerste vlag overhandigd aan Frits Bangma en Henk Hoeksma van de gemeente Dongeradeel. Zij hesen de vlag meteen in top bij het stadshuis, het hoogste punt van Dokkum en vragen buurtgenoten dit voorbeeld vanaf nu te volgen. 

  Lees meer over: DVC vlaggenactie Admiraliteitsdagen van start

Artikelen 1 tot 4 van 134 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Van hoog naar laag sorteren