Radio 538 organiseerde in juli 2014 voor de vierde keer het event Turn Up The Beach op het strijd van Ijmuiden aan Zee. Turn Up The Beach is een van de populairste strandevenementen en trekt ruim 17.000 bezoekers. DVC heeft dit enorme event rijkelijk aangekleed met vlag en doek! 

De vraag van Radio 538:

Voor het aankleden van de podia (o.a. de mainstage) had Radio 538 grote bedrukte doeken nodig. De totale oppervlakte bedroeg 1600 m2 aan doek met diverse afmetingen en vormen. Omdat het hier een grote oppervlakte betreft, leveren de doeken een grote bijdrage aan de juiste sfeer en de beleving van het event.

In verband met de veiligheid is het een vereiste dat de doeken goed bevestigd zijn. Voor een doek met speciale vormen is daarom een speciale confectie met bevestigingsbanden nodig. Daarnaast moet de bedrukking ook van hoge kwaliteit zijn. Goed advies, een flexibele instelling en een snelle levering is een vereiste waaraan een leverancier moet voldoen.

Radio 538: " We werken al een aantal jaren samen met Dokkumer Vlaggen Centrale op het gebied van vlaggen en indooraankleding. Het was voor het eerst dat Dokkumer Vlaggen Centrale de complete aankleding van een evenement voor ons heeft verzorgd. DVC heeft weer bewezen een betrouwbare en flexibele leverancier te zijn die met ons meedenkt en opvallende kwaliteit levert. "

Advies op het gebied van vlaggen en doeken?

Heeft u zelf advies nodig op het gebied van klein- of grootschalige events waarbij vlaggen en/of indooraankleding een rol moeten spelen? DVC helpt u graag. Neem gerust contact op met de Dokkumer Vlaggen Centrale!

Bel 0519 228228 of mail naar sales@dvc.nl!

Radio 538: Turn Up The Beach een waar succes!