• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Parasols

De stralende, wapperende en beschermende parasols van DVC zorgen ervoor dat u overal opvalt, er bovenuit steekt, in het middelpunt staat en aandacht trekt. De parasols zijn met en zonder volledige bedrukking leverbaar, in verschillende formaten en vormen. Laat u inspireren, bestel uw parasols direct online of vraag onze medewerkers om advies op maat.

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Uitgelichte producten

Online een bedrukte parasol kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Zet uw bedrijf in het zonnetje met parasols van de Dokkumer Vlaggen Centrale. De strand parasols zijn zeer geschikt voor de aankleding van evenementen. De horeca parasol is ideaal voor extra schaduw op uw terras. De parasols zijn leverbaar met of zonder bedrukking. De parasol heeft een ronde vorm met 8 segmenten of vierkante vorm met vier segmenten. Verkrijgbaar met of zonder volant. De doeksoorten zijn UV-bestendig, wasbaar en kleurecht. Het frame van de parasol is zeer sterk en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bestel uw parasol met of zonder bedrukking online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Parasolvoeten, parasol verlichting en handige draagtassen zijn eenvoudig mee te bestellen.

Parasol zonder bedrukking

Bent u op zoek naar een parasol tegen een zeer scherpe prijs? Kies dan voor onze effen parasols. Deze liggen op voorraad in Dokkum, Nederland en hebben een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.