• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Parasol tas

Parasol tas

Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw parasol. Een voorbeeld is deze handige bewaar tas met twee ritsen. Deze tas zorgt ervoor dat uw parasol wordt beschermd tegen weer en wind. Tevens voorkomt u zo dat de opdruk van uw parasol verkleurd door de zon. Met deze handige tas neemt u de parasols eenvoudig mee naar een evenement. De tas is geschikt voor de Parasols van 180 of 200 cm. Bestel de zwarte tas met ritsen voor uw parasol online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Tas voor uw parasol

Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw parasol zoals deze handige zwarte tas met twee ritsen. Met deze handige tas neemt u de parasols eenvoudig mee naar een evenement. Ook ideaal om de onderdelen van de parasol gezamenlijk te bewaren. 

Waarom een bewaar tas kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle parasol accessoires liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw bewaartas al binnen drie werkdagen leveren.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit parasol accessoires met de langste levensduur.
- Bestel uw parasol eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Koop de parasol tas eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.