• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Parasolvoeten

Parasolvoet

Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische voeten en houders voor uw parasol. De parasolvoet is een handig hulpmiddel om uw parasol optimaal in te zetten op het terras. Zeer geschikt voor evenementen, activiteiten en beurzen. De parasolvoeten zijn eenvoudig te plaatsen. Het materiaal van de voet is geschikt voor weersomstandigheden in Nederland. Stem het type van de parasolvoet af op de grootte van uw parasol. Bestel de parasolvoet online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Parasolvoet online bestellen

Dokkumer Vlaggen Centrale levert solide voeten en houders voor uw parasol.

Houder voor uw parasol

Dokkumer Vlaggen Centrale levert praktische accessoires voor uw parasol zoals deze voeten. Een handig hulpmiddel om uw parasol optimaal in te zetten. Met de voeten plaatst u de parasol vrijstaand op de vloer. Geschikt voor toepassing op een harde ondergrond tijdens binnen evenementen, activiteiten en beurzen.

Waarom een parasolvoet kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

- Alle parasolvoeten liggen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw parasolvoet al binnen drie werkdagen leveren.
- U bent verzekerd van de beste kwaliteit parasolvoet met de langste levensduur.
- Bestel uw parasol en andere parasol accessoires eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale.

Koop de parasolvoet eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.

Op zoek naar informatie over verlichting voor uw parasol? Kijk dan eens bij onze parasolverlichting.