• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Levertijd: 5 werkdagen

(woensdag 29 november bezorgd)

Is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook één van uw speerpunten? Kies dan voor een product van PETFLAG bij DVC. Als enige bedrijf ter wereld leveren wij vlaggen en promotiedoeken gemaakt van petflessen. Het PET plastic wordt gesmolten en omgezet naar meters lang draad waar we onze doeken mee weven: de basis van een duurzaam PETFLAG product. Het witte doek krijgen wij op rol binnen en bedrukken wij met uw eigen ontwerp. Zo ontstaat uw eigen, duurzame vlag of reclamedoek, gemaakt van gerecyclede petflessen. Een vlag, spandoek, beachvlag, megadoek of indoorbanier: de mogelijkheden zijn ongekend. Verkrijgbaar voor elk formaat of toepassing. Vraag direct een offerte aan en wij helpen u graag verder bij uw mvo strategie. Of bekijk onze animatie over de productie van het PETFLAG doek: 


Meer over PETFLAG
 • Gegevens

  Duurzame vlag PETFLAG bestellen

  Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan is een duurzame vlag van PETFLAG de oplossing voor uw bedrijf. Vraag online een offerte aan bij de Dokkumer Vlaggen Centrale en ontdek alle mogelijkheden.

  PETFLAG: gemaakt van petflessen

  Per jaar gebruiken we met elkaar bijna anderhalf miljard plastic flessen. 100% hiervan is recyclebaar. DVC heeft zich als doel gesteld om hergebruikt materiaal te gebruiken, om onze impact op het milieu te verminderen en duurzame producten te leveren. We voelen ons als marktleider in Nederland verantwoordelijk om duurzaam om te gaan met polyester. Daarin vonden wij de oplossing in de PETFLAG, doek gemaakt van 100% gerecyclede petflessen.

  Voor de productie van duurzame vlaggen en doeken worden heldere petflessen bij supermarkten en inleverpunten verzameld en versnipperd tot kleine stukjes PET plastic. Door het verhitten van deze kleine stukjes op een hoge temperatuur, smelten ze en ontstaat er vloeibaar plastic. Dit spannen wij tot meters lang draad en dit draad wordt gebruikt voor het weven van het doek, dat de basis vormt voor duurzame PetFlag producten. Het witte doek krijgen wij op een grote rol binnen in onze fabriek en bedrukken wij met uw eigen ontwerp.

  Meer informatie over PETFLAG.

  Waarom een product van PETFLAG kopen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • DVC is de enige leverancier ter wereld met vlaggen en doeken gemaakt van petflessen
  • Het materiaal bestaat uit 100% petflessen, dus het doek is gemaakt van 100% gerecycled materiaal
  • Het doek gaat even lang mee als de reguliere vlaggen/doeken
  • 100% duurzaam inkopen met PETFLAG van DVC

  Vraag direct online een offerte aan voor PETFLAG producten via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Bij vragen of advies helpen wij u graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.

 • Reviews

  Schrijf een review en maak kans om uw aankoopbedrag terug te winnen

  We horen heel graag wat u van onze producten vindt. Ziet het product er goed uit? Is de kwaliteit van het product naar verwachting? DVC is benieuwd naar uw reactie. Schrijf een review over het product en maak kans om het aankoopbedrag van uw order terug te winnen.   

  Schrijf uw eigen review

  U schrijft een review over: PETFLAG
  •  
   1 ster
   2 sterren
   3 sterren
   4 sterren
   5 sterren
   Kwaliteit

  * Verplichte velden

 • Offerte

  Online een offerte aanvragen bij DVC

  Vraag online een offerte aan voor één van onze producten, via onderstaand contactformulier.

  Onze medewerkers nemen binnen 8 kantooruren contact met u op.
  Zij helpen u graag en zetten uw wensen om in een spetterend doekidee. 

  • Omschrijf naast het gewenste aantal indien bekend minimaal aantal kleuren en formaat voor een passende prijsopgave.
   Graag verrassen we u met onze zeefdrukprijzen!

  * Verplichte velden