• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Vlaggenacties bij Dokkumer Vlaggen Centrale!

 Vlaggenmasten 15% korting

T/m 31 oktober ontvangt u 15% korting op alle vlaggenmasten. De korting is direct zichtbaar. 

Ga direct naar ons assortiment en profiteer direct: vlaggenmast met kikker en koordvlaggenmast met antidiefstalvoorziening en vlaggenmast met banierhouder.

Beachvlag Event exclusieve actie!

Heeft u binnenkort een evenement of bent u op zoek naar een presentatie middel om uw bedrijf op te laten vallen? De Beachvlag Event is nu extra scherp geprijsd!

Ga direct naar de Beachvlag Event en profiteer van het voordeel.  Bestel uw Beachvlag Event ,al vanaf €26,-, eenvoudig online via de webshop van DVC.

 Steigerbuisbanner blijvend in prijs verlaagd

Wilt u uw bedrijf of evenement duidelijk laten zien? Dan is de steigerbuisbanner een ideaal middel. De steigerbuisbanner is nu blijvend in prijs verlaagd bij DVC.

Ga direct naar de steigerbuisbanner en profiteer van het voordeel.

Gevelvlaggen, beachvlaggen en parasols standaard in prijs verlaagd

Alle rechtformaat gevelvlaggen, beachvlaggen en parasols zijn standaard in prijs verlaagd. De kwaliteit die u van ons gewend bent, tegen een nog scherpere prijs.

Landenvlaggen, provincievlaggen en gemeentevlaggen 15% in prijs verlaagd

Alle landenvlaggen, provincievlaggen en gemeentevlaggen zijn standaard 15% in prijs verlaagd. De beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Bekijk hier een aantal voorbeelden of ga naar onze catalogus met landenvlaggenprovincievlaggen en gemeentevlaggen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Aanbiedingen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale

Exclusieve kortingen op verschillende producten

15% korting op vlaggenmasten in de gehele maand januari. Speciale aanbieding voor de Beachvlag Event, nu verkrijgbaar tegen een zeer scherpe prijs. Steigerbuisbanners blijvend in prijs verlaagd net als gevelvlaggen, beachvlaggen en parasols. U ontvangt 15% korting op alle landen-, provincie- en gemeentevlaggen inclusief accessoires.

Bestel direct uw producten online en profiteer van het voordeel. Bijbehorende accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen op dvc.nl.