• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Service

Natuurlijk maken we niet alleen aandachttrekkers in vlag en doek. We zorgen er ook graag voor dat ze doen waarvoor ze zijn bedacht: verleiden en overtuigen. Daarom bieden wij als enige echte plaatsings- en onderhoudsservices. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor het huren van landenvlaggen en/of vlaggenmasten.

 

Persoonlijk advies? Ik kom graag bij u langs

Bij DVC kiest u zelf hoe u uw producten bestelt. Via onze accountmanagers, telefonisch of via onze website. Hier kunt u zelf uw producten samenstellen, 24 uur per dag.


Komt u er even niet uit? Onze web-medewerkers helpen u graag verder via de chat, telefoon of mail. Of maak een afspraak met één van onze accountmanagers voor vragen en advies. Wij komen graag bij u langs!

Bel: +31 (0) 519 228 228 Start de live chat

Plaatsingsservice

Een eigen plaatsingsdienst, welke vlaggenproducent heeft dat nog? Precies DVC. Wij plaatsen uw masten, textielframes en beursstands in heel Nederland, zowel indoor als outdoor. Vakkundig en snel. Ook voor het aankleden van evenementen bent u bij ons op het juiste adres.

Verhuurservice

U heeft tijdelijk een mast nodig? Geen probleem! Wij verhuren representatieve masten met een lengte van 7 meter (6 meter boven de grond). Ook kunt u bij ons alle landen- en provincievlaggen huren. Altijd handig als u een event organiseert. Indien gewenst kan DVC de masten ook voor u plaatsen.

Onderhoudsservice

Met een onderhoudscontract van DVC ziet uw presentatie er altijd piekfijn uit. Standaard komen we vier maal per jaar langs om uw vlaggenmast te controleren. Tijdens zo’n inspectiebeurt reinigen we de mast en vervangen we de vlag. Wilt u meer of vaker service? Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Wilt u advies of een offerte? Neem dan contact met ons op via +31 (0)519 228 228, onze chat of het contactformulier.