• Gratis advies: ma t/m vr 8.30 tot 17.00 uur: 0519 228 252

op trustpilot beoordeeld met een 9

€ 0,00
Klantenservice

Mastenplaatsing

SKU# Mastenplaatsing

Schrijf de eerste review van dit product

Staffels voor reguliere productietijd:
Wijzigen
Wijzigen

Uw design methode is succesvol afgerond. 
Druk op de winkelwagen button ter voltooiing.

Overzicht
Vanaf:

Excl. BTW: € 198,00 Incl. BTW: € 239,58

Of vraag een offerte aan
Vanaf:

Excl. BTW: € 198,00 Incl. BTW: € 239,58

Levertijd: 20 werkdagen

(woensdag 20 december bezorgd)

Heeft u advies of hulp nodig?

* Verplichte velden

Het is belangrijk dat de installatie van een vlaggenmast goed en zorgvuldig gebeurt. Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs op kantoor of in de woonwijk voor het installeren van vlaggenmasten. Ook het plaatsen van masten en vlaggen op evenemententerreinen nemen wij graag voor u uit handen. Voor het plaatsen van masten op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Neem voor de meerprijs hiervoor contact met ons op. De standaard montage is altijd in overleg. U wordt vooraf geïnformeerd over de exacte planning. Kies de juiste plaatsing, afhankelijk van de houder en de hoogte van uw vlaggenmast. Bestel de mastenplaatsing online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Neem voor maatwerk contact op met onze mastenplaatsing specialisten.

Meer over Mastenplaatsing
 • Gegevens

  Mastenplaatsing bestellen

  Bent u op zoek naar een ervaren en professionele organisatie voor het plaatsen van vlaggenmasten? Bestel de mastenplaatsing dan online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Altijd zorgvuldige installatie van vlaggenmasten, eenvoudig online te regelen met uw bestelling van masten.

  Mastenplaatsing van uw vlaggenmasten

  Dokkumer Vlaggen Centrale heeft een team voor het plaatsen van vlaggenmasten. Wij bieden u een professionele en snelle montage, dankzij jarenlange ervaring van ons plaatsingsteam. De mastenplaatsingsdienst plaatst vlaggenmasten in heel Nederland. Wij komen graag bij u langs op kantoor of in de woonwijk voor het installeren van vlaggenmasten. Ook het plaatsen van masten en vlaggen op evenemententerreinen nemen wij graag voor u uit handen. Voor het plaatsen van masten op de Waddeneilanden geldt een toeslag. Neem voor de meerprijs hiervoor contact met ons op.

  Plaatsing van de masthouders: Kantelanker, grondbuis, mastbok en muurbeugel.

  Onze specialisten plaatsen de vlaggenmast in een speciale houder, deze wordt standaard bij onze vlaggenmasten geleverd. Er zijn vier varianten. De masthouder genaamd kantelanker is zeer populair. Deze masthouder zorgt ervoor dat de vlaggenmast eenvoudig gekanteld kan worden. De grondbuis is voor vlaggenmasten met een ronde voet. De mast wordt ongeveer een meter in de grond geplaatst. De mastbok vlaggenmasthouder wordt op een gebouw of een verharde ondergrond geplaatst. De muurbeugels zijn geschikt voor het plaatsen van masten aan een gevel. De mast steekt zo fier boven het pand uit. Voor het gebruik van een hoogwerker geldt een toeslag. Informeer naar de meerprijs.

  Werkwijze mastenplaatsingsdienst

  De standaard montage van vlaggenmasten is altijd in overleg. U wordt vooraf geïnformeerd over de exacte planning. Indien er buiten onze standaard planning, op een specifieke dag en/of tijd geplaatst moet worden, is dat mogelijk tegen een speciaal tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

  Waarom de mastenplaatsing bestellen bij de Dokkumer Vlaggen Centrale?

  • U bent verzekerd van ervaren professionals die uw vlaggenmasten zorgvuldig plaatsen. 
  • Bestel uw vlaggen en vlaggenmasten eenvoudig mee via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. 
  • Plaats de vlaggenmast zelf met een handige handleiding of laat het uitbesteden aan onze masten specialisten. Kies de plaatsingsservice die bij u past. 


  Bestel het plaatsen van uw vlaggenmasten eenvoudig online via de webshop van de Dokkumer Vlaggen Centrale. Wilt u advies van onze specialisten of een maatwerk offerte? Wij helpen u graag via 0519 228 228, onze chat of het contactformulier.

 • Reviews

  Schrijf een review en maak kans om uw aankoopbedrag terug te winnen

  We horen heel graag wat u van onze producten vindt. Ziet het product er goed uit? Is de kwaliteit van het product naar verwachting? DVC is benieuwd naar uw reactie. Schrijf een review over het product en maak kans om het aankoopbedrag van uw order terug te winnen.   

  Schrijf uw eigen review

  U schrijft een review over: Mastenplaatsing
  •  
   1 ster
   2 sterren
   3 sterren
   4 sterren
   5 sterren
   Kwaliteit

  * Verplichte velden

 • Offerte

  Online een offerte aanvragen bij DVC

  Vraag online een offerte aan voor één van onze producten, via onderstaand contactformulier.

  Onze medewerkers nemen binnen 8 kantooruren contact met u op.
  Zij helpen u graag en zetten uw wensen om in een spetterend doekidee. 

  • Omschrijf naast het gewenste aantal indien bekend minimaal aantal kleuren en formaat voor een passende prijsopgave.
   Graag verrassen we u met onze zeefdrukprijzen!

  * Verplichte velden

Onze klanten over het mastenplaatsingteam van DVC

Mastenplaatsingteam DVC maakt speciale lier constructie

Maria Kerk in Oentsjerk

Het mastenplaatsingteam van Dokkumer Vlaggen Centrale heeft voor de toren van de Maria Kerk in Oentsjerk een speciale lierconstructie gemaakt. Hierdoor kan de vlaggenmast inclusief vlag gemakkelijk naar binnen worden gehaald, zonder dat er extra werk aan verricht hoeft te worden. De plaatsingsmannen van DVC laten zien dat ze naast het plaatsen, ook in staat zijn om speciale verzoeken op maat uit te voeren. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan.